In het zonnetje: Jeannette & Dorien

In het zonnetje: Jeannette & Dorien - Het Danspaleis

 

 

JEANNETTE

 

Leeftijd: 79 / Woonplaats: Amsterdam, de Koornhorst / Geboren: Curaçao /

In het zonnetje: Jeannette & Dorien - Het Danspaleis

Favoriete nummer: Doble R – E Mundu Ta Lora

 

‘Als ik kan ben ik bij Het Danspaleis. Ik zorg er ook voor dat alle ouderen in de buurt het weten want ik ben erg actief in de buurt’

 

Mooie herinneringen

‘Mijn hobby is dansen! Muziek brengt je terug naar je oude tijd en dat is goed voor je geheugen, want terugdenken in de tijd van nu, naar je oude tijd, is goed voor je. Vooral voor oudere mensen om te luisteren en terug te denken aan mooie herinneringen.

 

Buurt-netwerker

Het Danspaleis ken ik al heel lang. Ik heb meegedaan aan een project van Het Danspaleis, Een praatje en een plaatje, en heb toen gezorgd dat de ouderen die het nodig hadden, bezocht werden. Sindsdien zorg ik dat ik zo veel mogelijk bij Het Danspaleis ben en ervoor zorg dat zo veel mogelijk ouderen in de buurt het weten.

 

Covergirl

Dorien ken ik ook al lang, want voor een Lidl campagne van Het Danspaleis was ik een ‘covergirl’ en heb zodoende Dorien leren kennen. Ik vind haar lief. Ik kijk uit naar de Danspaleizen, want ik ken inmiddels heel veel mensen van Het Danspaleis en het maakt me blij.’

 

 

 

DORIEN

 

Leeftijd: 68 / Woonplaats: Amsterdam – Westerpark buurt / Geboren: Amsterdam /

Favoriete nummer: jaren ’50. Glenn Miller – in the mood en Aretha Franklin – respect

 

 

In het zonnetje: Jeannette & Dorien - Het Danspaleis

‘Het Danspaleis past bij mij omdat dansen en mensen blij maken bij me hoort. Als ik mensen blij kan maken word ik daar ook weer blij van’

 

Blij

‘Ik ben 10 jaar geleden bij Het Danspaleis gekomen. Het Danspaleis past bij mij, omdat dansen en mensen blij maken, bij me hoort. Als ik mensen blij kan maken word ik daar ook weer blij van.

 

Vriendschap

Jeannette ken ik als lieve vrouw en attente vrouw. Door de jaren heen hebben we een vriendschap opgebouwd door het leuke contact. Het is een zachtaardige vrouw en een connector in zuidoost want ze kent heel veel mensen. Zo gaf ze laatst zelfgemaakte advocaat mee, wat een attente vrouw.’

 

 

 

*Een ander ‘In het zonnetje’ lezen? Lees ook het verhaal van: Harriëtte & Hedwig

 

*Meer weten over de formule Het Danspaleis? Lees hier de meerwaarde van een dansmiddag!

 

*Foto’s: Marije Kuiper