Voor jouw zorg- of welzijnsinstelling

 

Het Danspaleis is een twee uur durende gezellige disco voor ouderen. Een uitgebreid muziekarchief wordt ingezet om de harten van ouderen te openen, ze in contact te brengen met elkaar én met de personeelsleden van jouw instelling of organisatie. Door de blijdschap van de ouderen weten zij weer precies waarom zij voor een baan in de zorg hebben gekozen.

 

Het Danspaleis biedt meerwaarde op de volgende manieren:

  • Het Danspaleis kan invulling geven aan speciale gebeurtenissen zoals jubilea, reorganisaties en (her)openingen van een nieuwe locatie.
  • Het is een mooie gelegenheid om verschillende groepen en betrokkenen samen te brengen zoals familie, mantelzorgers, vrijwilligers, personeel en buurtbewoners.
  • Het kan een locatie een boost geven in zowel persoonlijke aandacht voor de ouderen als in betrokkenheid van het personeel. Ook kunnen met een Danspaleis potentiële klanten op een laagdrempelige manier worden geworven. Bovendien wordt de loop naar een locatie gestimuleerd.
  • Het Danspaleis draagt bij aan valpreventie: we stimuleren beweging op een ongedwongen en veilige manier.
  • Het Danspaleis kan reclame maken voor komende activiteiten van een zorginstelling in het zogenaamde ‘Buurtbericht’. Tijdens het Danspaleis wordt de initiatiefnemer kort geïnterviewd door de PlatenDraaier en is er de mogelijkheid flyers uit te delen.
  • In Het Danspaleis stimuleren we het contact tussen jong en oud: ze staan samen op de dansvloer. Ook dragen we bij aan sociale diversiteit.

 

Veelgestelde vragen:
– Hoe ziet een middag met Het Danspaleis er precies uit? Wat kan ik verwachten?
– Waaruit zijn de kosten voor een Danspaleis opgebouwd?

 

Een Danspaleis boeken of meer informatie? Neem contact op via 06-262 68 478 of marleen@hetdanspaleis.com.

 

‘Als Het Danspaleis op een andere locatie in Rotterdam is, dan ken ik de mensen niet, maar na vijf minuten is het dan ook net alsof ik thuis ben. Iedereen is zichzelf. Je hebt bij sommige andere activiteiten wel eens van die clubjes. Dat je ergens binnenkomt en dan kijken ze je aan: “Wat doet zij hier dan?” Dat heb je bij Het Danspaleis niet.’

Rotterdamse Danspaleis-bezoekster