Doneer

 

 

Doneer & help mee!

 

Stichting Het Danspaleis is aangemerkt als ANBI en is daarmee door de Belastingdienst erkend als goed doel. Wij zetten ons dagelijks in om alle ouderen in Nederland te bereiken, met als doel ze vitaal en inclusief te houden. Vorig jaar hebben wij met onze activiteiten maar liefst 15.000 ouderen bereikt met onze Danspaleizen, Muzieksalons en Radio Danspaleis.

 

Wil jij ons graag helpen met onze missie en wil je bijdragen aan het voortbestaan van Het Danspaleis tijdens het coronavirus? Doneer dan nu. Elke gift is welkom.

Niet alleen de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft; bij Het Danspaleis lachen oud en jong samen. Het Danspaleis is in staat om op lokaal niveau heel tastbaar resultaat te laten zien; voor mij de reden om een steentje bij te dragen.

– Donateur Martin Defauwes, Varrlyn

 

 

Schenking

 

Het is daarnaast mogelijk om Stichting Het Danspaleis een bedrag te schenken. Zo ondersteun je de projecten van Het Danspaleis voor langere tijd. Schenkingen zijn zonder drempel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

 

Wil je ons werk steunen met een grotere bijdrage? Neem dan contact met ons op via info@hetdanspaleis.com. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

 

Rekeningnummer: NL21 RABO 0157 623 416

RSIN/fiscaalnummer ANBI: 822676539

 

Vul onderstaand formulier in om een donatie te doen aan Stichting Het Danspaleis. Ontzettend bedankt voor je bijdrage!

 

Bedrag