De allereerste Radio Danspaleis

 

 

Radio Danspaleis: de pilot aflevering

 

We zitten noodgedwongen thuis. Sommigen van ons vrijwel volledig afgesloten van de wereld. Maar ondanks de corona-maatregelen komt Het Danspaleis tóch naar je toe deze zomer. En wel direct tot in jouw huiskamer, met onze nieuwe podcast-serie Radio Danspaleis. De eerste aflevering is nu te beluisteren!

 

Het Danspaleis · Radio Danspaleis – Aflevering 1

 

Een feest van herkenning en bezinning

 

In Radio Danspaleis gaat Danspaleis-oprichter en PD’er Suna in gesprek met ouderen over persoonlijke muziekfavorieten, om herinneringen op te halen van vroeger en over hoe het ze nu vergaat, in deze onzekere corona-tijd. Muzikanten Frank van Bommel en Martin van Leusden, die je normaliter op onze dansvloer vindt, leveren nu live vanuit de studio commentaar in woord en muziek.

 

Natuurlijk worden er gouwe-ouwe hits van weleer gedraaid. Van populaire en veel aangevraagde nummers uit de Danspaleizen, tot minder bekende klassiekers. Alles komt voorbij. Ook ontbreken Het Zonnetje en de In Memoriam niet, zoals vaste Danspaleis-bezoekers van ons gewend zijn. Radio Danspaleis is een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door de corona-tijd.

 

Op zoek naar eerdere afleveringen van Radio Danspaleis?

Deze kun je gemakkelijk terug luisteren op onze website via hetdanspaleis.com/radio-danspaleis en op Soundcloud. En heb je ouderen in je omgeving? Stuur ze de aflevering door of zet ‘m op tijdens je bezoek om samen te luisteren. We wensen jullie heel luisterplezier!