De podcastserie voor ouderen en iedereen die van swingen houdt!

Radio Danspaleis

 

Radio Danspaleis is onze podcast, in het leven geroepen tijdens de coronacrisis. Om ouderen en iedereen die van swingen houdt troost en plezier te brengen met dansen en muziek. Elke aflevering gaat Danspaleis-oprichter en ‘Platendraaier’ Suna Duijf in gesprek met ouderen over hun persoonlijke muziekfavorieten, om herinneringen op te halen van vroeger en over hoe het ze nu vergaat in deze onzekere tijd. Er worden natuurlijk ook gouwe-ouwe hits van weleer gedraaid; van Engelse wals tot smartlap en rock’n’roll. Alles komt voorbij!

 

Muzikanten Frank van Bommel en Martin van Leusden, die normaal gesproken op de dansvloer met ouderen dansen, leveren nu live vanuit de studio commentaar in woord en muziek. Ook zetten we bijzondere zorgmedewerkers in het zonnetje en staan we even stil met de in memoriam. Radio Danspaleis is een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door deze tijd.

 

 

Kies hoe jij graag wilt luisteren

 

Via je favoriete podcast platform:

SPOTIFY  |  DEEZER  | APPLE PODCASTS  | SOUNDCLOUD  |  BUZZSPROUT

 

Of elke donderdag om 14:00 uur bij Radio Signaal op radiozender Salto Amsterdam:
Via de kabel op 103.3 FM, via de ether op 106.8 FM of 99.4 FM (regionaal) en overal ter wereld online via de website van Salto Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer een aflevering missen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je elke aflevering direct in je inbox!

Seizoen 2 is in de maak!

Op dit moment zijn wij druk bezig met de opnames en voorbereidingen van seizoen 2 van Radio Danspaleis. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of hou deze pagina in de gaten voor de eerste aflevering. Coming soon!