Onthulling uitslag Lidl-decemberactie

Fotografie: Marije Kuiper

 

Hooggeëerd publiek! De uitslag van de Lidl-decemberactie is bekend. Dit vraagt om een feestelijke onthulling op 28 februari in Woonzorgcentrum Het Schouw tijdens het eerste Amsterdamse ‘Lidl-Danspaleis’.

 

Wij nodigen je van harte uit in Amsterdam-Noord voor de officiële onthulling van het eindbedrag door Lidl Nederland en het Nationaal Ouderenfonds met een uitbundige polonaise met onze sterren – misschien wel op Lidl Richard?
De toegang is gratis, maar vanwege de beperkte ruimte is reserveren gewenst. Stuur hiervoor een mail aan pr@hetdanspaleis.com met daarin je naam, telefoonnummer en het aantal mensen in je gezelschap.

 

 

Feestdagenactie voor Het Danspaleis
In december 2018 konden klanten van Lidl Nederland geld doneren voor meer feest en levensvreugde voor ouderen door heel Nederland. Dat hebben zij in groten getale gedaan. Aan Lidl Nederland, maar vooral aan alle hooggeëerde donateurs van dansplaatjes, flessenbonnen en kerstpakketten: een diepe buiging, dank, dank, dank!

 

Van de opbrengst organiseren wij dit jaar in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds Danspaleizen door heel Nederland. Houd onze agenda in de gaten voor een editie bij jou in de buurt.