Een Praatje en een Plaatje

Vanuit het idee dat iedereen het plezier van muziek moet kunnen ervaren, ook als het bijwonen van een Danspaleis (nog) niet mogelijk is, is Het Danspaleis in 2016 gestart met een nieuwe formule: Een Praatje en een Plaatje. Deze is aanvullend op de Danspaleisformule en de Muzieksalon. Bij dit mobiele huiskamerdansfeest gaan buurtbewoners op bezoek bij ouderen met een draagbare platenspeler en een mix met ‘singeltjes van toen’. Wanneer er interesse is, bezoeken ze samen een Danspaleis in de buurt waar ze andere bewoners en vrijwilligers ontmoeten. In 2017 en 2018 konden er dankzij FNO en het Oranjefonds 500 nieuwe ouderen in Amsterdam en Rotterdam bezocht worden. Ook in 2019 is de formule ingezet.

 

Aanmelden

Ken of ben je iemand die het verdient om bezoek te krijgen van onze mobiele huiskamerdisco? En is hij/zij 65-plusser, een muziekliefhebber en zelfstandig wonend in Amsterdam of Rotterdam? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Arrienne Verrips (arrienne@hetdanspaleis.com). Deelname is gratis en vrijblijvend.

 

Benieuwd naar de verhalen van de deelnemers en vrijwilligers van ‘Een Praatje en een Plaatje?’ Bekijk hier de blog.

 

Wil je liever als vrijwilliger aan de slag? Geef jezelf dan hier op.

Of wil je de mobiele huiskamerdisco naar jouw stad, zorginstelling of buurt halen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, 06-33306083.