Voor evenementen en festivals

 

Fotografie: Duizel in het Park

 

Het Danspaleis staat regelmatig op festivals, zoals Theaterfestival de Parade en Duizel in het Park. Boek je een Danspaleis op jouw festival, dan kun je er van uitgaan dat er een feest ontstaat waar festivalbezoekers samen met ouderen op de dansvloer staan. Naast festivals wordt Het Danspaleis ingezet op grote evenementen, om een ouder publiek te raken en bereiken.

 

Om de oudere doelgroep te bereiken voor een evenement is het mogelijk om de expertise van Het Danspaleis in te huren. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren van een 2 uur durend Danspaleis, of door het programmeren van Het Danspaleis in een al bestaand programma. Wij kunnen ondersteuning bieden in het verder organiseren van het evenement of de volledige organisatie hiervan uit handen nemen.

 

Het Danspaleis bestaat uit verschillende onderdelen en is daarom flexibel aan te passen aan jouw voorkeuren en locatie. Onderdelen waaraan gedacht kan worden:
–          Het bereiken van ons ouderennetwerk
–          Volledig evenement-organisatie vanuit Het Danspaleis
–          Het koppelen van Het Danspaleis aan het evenement voor pr-doeleinden.

 

Voor een volledige inventarisatie van mogelijkheden, neem contact op met Marleen Engbersen via 06-262 68 478 of marleen@hetdanspaleis.com.