De Muzieksalon

De Muzieksalon – Het huiskamer-Danspaleis in de buurt. 

 

De Muzieksalon is het nieuwste initiatief van Het Danspaleis, bedacht om onderling contact in de buurt te versterken en eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. Het is een ‘ouderen-muziekclub’, om ouderen in de buurt met muziek in beweging te zetten en ouderen die het nodig hebben een zetje te geven. Zodat iedereen erbij betrokken raakt. De Muzieksalon strijkt neer in de buurt van locaties waar regelmatig een Danspaleis plaatsvindt. Het biedt een veilige ontmoetingsplek en verkleint de stap van de huiskamer naar de dansvloer.

 

In De Muzieksalon ontmoeten deelnemers elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd, gekletst en misschien zelfs wel gedanst. Ook in de huiskamer is muziek de motor om ouderen te binden en te mobiliseren.

 

In een aantal gefaciliteerde bijeenkomsten leren de deelnemers zelf invulling aan De Muzieksalon te geven. Zo delen we het eigenaarschap en stimuleren we een solide voortbestaan.

 

Aanmelden

Het Danspaleis is momenteel op zoek naar deelnemers woonachtig in Amsterdam: Vogelbuurt, Indische Buurt, Oud-Oost, Reigersbos; en Rotterdam: IJsselmonde. Ben je of ken je iemand die 65+ is, van muziek houdt, graag in contact komt andere buurtbewoners en geïnteresseerd is deel te nemen aan De Muzieksalon? Vul dan onderstaand formulier in.

 

 

Ben je werkzaam als welzijnspartij in een van bovenstaande wijken en ben je geïnteresseerd om samen te werken? Stuur dan een mail naar dieuwer@hetdanspaleis.com of bel 06 83 65 06 24.

 

 

NB. Door een technisch probleem heeft onderstaand aanmeldformulier tot 23 april jl. niet gewerkt. Inmiddels is het probleem gelukkig opgelost. Mocht je nog niets van ons vernomen hebben, gelieve het formulier nogmaals in te vullen. Excuses voor het ongemak!