Teambuilding workshops

foto: medewerkers en vrijwilligers van Noorderbreedte in onze dansworkshop.

 

Doing Good – wederzijds geluk
We organiseren voor bedrijven die betekenisvolle projecten willen steunen speciale workshops en danslessen. De workshop bestaat uit een onderdeel ‘contact maken’ en uit aansluitende danslessen en de opgedane kennis kan ook die dag direct in de praktijk worden gebracht bij Het Danspaleis. Vele medewerkers van organisaties en bedrijven zijn getraind tot sfeermakers op de vloer, o.a. Achmea, Noorderbreedte en Mr. Marvis.

 

Door de workshop gaan de medewerkers van de organisatie vol zelfvertrouwen en veel voorpret de dansvloer op om met de aanwezige ouderen te dansen op Het Danspaleis dat zijzelf cadeau hebben gegeven. Bovendien worden zo ook de onderlinge banden binnen het team zelf actief aangehaald. Het is kortom een vrolijke, actieve invulling van teambuilding. Je maakt samen weer een heel nieuwe ervaring mee. Een stukje wederzijds geluk voor de medewerkers en de ouderen. Zo sta je als bedrijf midden in de samenleving en maak je jouw bedrijf zichtbaar. Dat is nog eens een win-win!

 

Kent u een bedrijf dat iets positiefs wil bijdragen aan de samenleving? En/of de eigen medewerkers actief wil betrekken en vitaal wil houden? Voor meer informatie kijk hier de teambuilding mogelijkheden of mail dan met Marleen via marleen@hetdanspaleis.com.

 

#MVO #DoingGood #teambuilding #vitalewerknemers #Tankstation van levensvreugde

 

foto: medewerkers van Mr. MARVIS samen met de ouderen van het Odensehuis.