Radio Danspaleis Seizoen 2 Aflevering 8 met o.a. Oôs Joôs!

Lieve luisteraars, maak je op voor een bijzondere editie! In deze nieuwste aflevering van Radio Danspaleis nemen we je mee naar West Friesland, de kop van Noord Holland en Texel. Hier zijn de 34 woonzorglocaties van Omring te vinden waar we met Het Danspaleis vanaf juli een tournee begonnen. Van Hoorn tot Texel en van Wervershoof tot Enkhuizen.

 

We spreken met de muzikale Bets Kleimeer, bewoonster van Sweelinckhof in het West-Friese Wognum. En voor het eerst deze aflevering: live gasten in de studio! Maak kennis met Jolanda Houtenbos, directeur Wonen met Zorg bij Omring en Kees Klaver en George Menick, bandleden van de West Friese rock ’n roll band Oôs Joôs.

 

Waan je in het oude zeekleilandschap met haar krijsende meeuwen en laat je meevoeren op de frisse zeewind door de verhalen uit het verleden.

 

Het Danspaleis · Radio Danspaleis Seizoen 2 Aflevering 8 met o.a. Oôsjoôs

Of luister via jouw favoriete podcast platform:

SPOTIFY  |  DEEZER  | APPLE PODCASTS  | SOUNDCLOUD  |  BUZZSPROUT

 

Gasten:
Bets Kleimeer

Jolanda Houtenbos

Kees Klaver

George Menick

 

Muziek:

*Oôsjoôs, Bloemkôle

*Het Dorp, Wim Sonneveld

*Pianoman, Billy Joel

*Droomland, Johnny Jordaan en Willy Alberti

*Por una Cabeza, Carlos Gardel

*Don’t stop, Fleetwood Mac

*Paint it black, Rolling Stones

*Proud Mary, Ike and Tina Turner

 

Gemaakt door:
Suna Duif – Creatieve leiding & DJ / presentator
Martin van Leusden – Drummer
Frank van Bommel – Pianist
Lotte Dijkstra –  Voormontage
Iris Arkenbout – Redactie, productie & opnameleiding
Misja van Waterschoot – Technische productie, audio design & editing

 

Met dank aan alle gasten voor hun aanwezigheid op afstand en bij ons in studio Villafrank Enkhuizen.

 

 

Dit is Radio Danspaleis, de podcast die in het leven werd geroepen door Het Danspaleis, om ouderen en iedereen die van swingen houdt troost en plezier te brengen met dansen en muziek. Elke aflevering gaat Danspaleis-oprichter en ‘Platendraaier’ Suna Duijf in gesprek met ouderen en bekende artiesten uit hun tijd over hun persoonlijke muziekfavorieten, om herinneringen op te halen van vroeger en over hoe het ze nu vergaat, in deze onzekere coronatijd.

 

Muzikanten Frank van Bommel en Martin van Leusden leveren live vanuit de studio commentaar in woord en muziek. We zetten elke aflevering bijzondere zorgmedewerkers in het zonnetje, staan even stil met de in memoriam en draaien we gouwe-ouwe hits van weleer. Van Engelse wals tot smartlap en rock’n’roll; alles komt voorbij! Radio Danspaleis is een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door de coronatijd.