Radio Danspaleis aflevering 7 met Marianne Weber

 

 

Radio Danspaleis in Utrecht Zuidwest met Marianne Weber!

 

In de 7e aflevering van Radio Danspaleis nemen we je mee naar Utrecht Zuidwest, naar de wijken Kanaleneiland en Transwijk.

 

Kanaleneiland is een kleurrijke en levendige buurt, waar 150 verschillende culturen, jong en oud, met elkaar samen wonen, werken, studeren en recreëren. Nadat in de jaren ‘90 de wijk in de verloedering dreigde te komen, zijn er veel initiatieven ontstaan om de buurt weer op te knappen en een sociale boost te geven. Zo werd Utrechts eerste grote stadspark aangelegd, Park Transwijk. Bij mooi weer trekken alle buurtbewoners hier naartoe voor een zomerse picknick met de hele familie, een potje Jeu de Boules of om een geit te knuffelen bij de kinderboerderij.

 

In deze aflevering spreken we Dinie Hennevelt, verantwoordelijk voor de sociale projecten voor en met de bewoners van Kanaleneiland en Transwijk. Halen we muziekherinneringen op met Peter en Joke Hiep. En ook te gast is niemand minder dan de in Utrecht geboren en getogen zangeres van- en voor het volk: Marianne Weber!

 

Daarnaast zit de show natuurlijk weer boordevol de beste muziek en gezelligheid. Dus geniet weer van een mooie Radio Danspaleis!

 

Het Danspaleis · Radio Danspaleis Aflevering 7 in Utrecht Transwijk met Marianne Weber

 

En luister vooral ook onze andere afleveringen.