Radio Danspaleis aflevering 6 met George Baker

cover van radio danspaleis aflevering 6 met george baker

 

 

De Indische buurt van Amsterdam en George Baker te gast!

 

In alweer de 6e aflevering van Radio Danspaleis nemen we je mee naar de Indische buurt in Amsterdam Oost. Een voormalige havenwijk waar vele culturen samensmelten, ongeveer 100 verschillende talen gesproken worden en waar geuren van de heerlijkste wereldgerechten je neus binnendringen als je door de bruisende straten wandelt.

 

Een bekende plek voor Het Danspaleis in deze buurt is het mooie wijkcentrum de Flevopoort. Onze gast op leeftijd is bewoner Esther Daniels, ook wel bekend als Freaky Mama. Zij kent de Indische buurt op haar duimpje. En als speciale gast niemand minder dan een wereldartiest van Noord-Hollandse bodem: George Baker! 

 

Je mag één keer raden met welk nummer we de aflevering aftrappen.. 😉 Heel veel luisterplezier!

Beluister de aflevering hieronder of via Soundcloud.

 

Het Danspaleis · Radio Danspaleis – aflevering 6 in de Flevopoort met o.a. George Baker!

 

 

Wijkcentrum de Flevopoort

De Flevopoort, waar wij regelmatig komen met Het Danspaleis, ligt aan het Kramatplantsoen, aan de rand van de Indische buurt. Het is een mooi wijkcentrum waar medewerkers en vrijwilligers met veel liefde activiteiten organiseren voor buurtbewoners, jong en oud.

 

 

Sharing = caring

Ben je enthousiast over Radio Danspaleis? Deel de aflevering met ouderen in je omgeving of zet de aflevering aan als je op een locatie werkt met ouderen. Zou je de aflevering graag als download willen ontvangen, zodat je deze op een cd kunt branden of makkelijker kunt afspelen? Vraag dit dan gemakkelijk op per e-mail.