Radio Danspaleis aflevering 5 met Wim Kerkhof

cover van radio danspaleis in spijkenisse met wim kerhof van the amazing stroopwafels

 

Spijkenisse in de spotlight in aflevering 5 van Radio Danspaleis!

 

In deze aflevering nemen we je mee naar Spijkenisse! Een stad met een dorps karakter op het Zuid-Hollandse eiland Putten, onder de rook van Rotterdam. Een plek waar we meermaals met het Danspaleis neerstreken via de Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse is het ouderwets gezellige buurthuis Mei. Op 22 juli dit jaar stonden we er in de buitenlucht met Het Balkon Danspaleis en hebben we een corona-proof festijn gebouwd! Schalen verse haringen van de plaatselijke visboer gingen rijkelijk rond en er werd op afstand met elkaar geswingd. Het was een mooie boost voor de buurt!

 

De gasten op leeftijd in deze aflevering kennen de stad als bewoners en bezoekers. Je hoort de verhalen en muziekfavorieten van Piet Rantong en van Wim Kerkhof, leadzanger van Rotterdams trots: The Amazing Stroopwafels.

 

 

Beluister aflevering 5 van Radio Danspaleis hieronder, of via Soundcloud.

 

Het Danspaleis · Radio Danspaleis – Aflevering 5 met Wim Kerkhof

 

Jouw mening telt!

Nu aflevering 5 een feit is, zijn we erg benieuwd naar wat jij tot nu toe van Radio Danspaleis vindt. We stellen het zeer op prijs als je ons dat zou willen laten weten middels een reactie op Soundcloud onder de aflevering of direct per mail via info@hetdanspaleis.com. We zien je reactie heel graag tegemoet!