Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon)

Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) in de buurt. 

 

Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) is een ‘ouderen-muziekclub’ in huiskamerformaat. Het brengt een klein aantal ouderen in een buurt met elkaar in contact en met muziek in beweging. Zo wordt onderling contact versterkt en het helpt eenzaamheid voorkomen. Het kan ook iemand net dàt zetje geven om onder de mensen en in beweging te komen.
Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) wordt ook ingezet als voorproefje voor Het (Balkon)Danspaleis. Het biedt een veilige ontmoetingsplek en verkleint de stap van de huiskamer naar de dansvloer.

 

In Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) ontmoeten deelnemers elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd, gekletst en misschien zelfs wel gedanst. Ook in de huiskamer is muziek de motor om ouderen te binden en te mobiliseren. In een aantal gefaciliteerde bijeenkomsten leren de deelnemers zelf invulling aan Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) te geven. Als men met elkaar na afloop een hapje wil eten is daar ruimte voor. Zo delen we het eigenaarschap en stimuleren we een solide voortbestaan.

 

Idealiter bestaat iedere Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) uit een reeks van 4 bijeenkomsten, zodat je de tijd hebt om met elkaar bijzondere verhalen te delen en naar elkaars muziek te luisteren. Een Huiskamer Danspaleis (Muzieksalon) is luisteren, genieten, verdiepen, contacten leggen en bewegen.

 

Ben je geïnteresseerd in Het Huiskamer Danspaleis (Muzieksalons)?

Stuur dan een mail naar info@hetdanspaleis.com of bel 06 33 30 60 83.