Geef een Danspaleis cadeau

Van alle 75-plussers in Nederland voelt tussen de 50 en 60% zich eenzaam.* Het Danspaleis doet hier iets aan, namelijk zoveel mogelijk ouderen een feestje bezorgen en weer laten dansen! Jij en jouw organisatie kunnen hieraan bijdragen.

 

Het Danspaleis organiseert ouderwets gezellige disco’s, speciaal voor ouderen. Doordat je wereld steeds kleiner wordt naarmate je ouder wordt, probeert Het Danspaleis met plaatjes van vroeger de deuren naar buiten weer open te zetten. Tijdens een dansmiddag wordt er samen gedanst, gepraat en gelachen en dat maakt Het Danspaleis tot een onvergetelijke ervaring.

 

Willen jullie als organisatie graag meer betrokkenheid in de buurt en samen met ons iets doen tegen eenzaamheid? Door een Danspaleis cadeau te geven aan een zorgcentrum kun je als organisatie echte impact maken. Achteraf ontvang je beeldmateriaal van het Danspaleis en je collega’s.

 

Je medewerkers leren tijdens een Danspaleis op een andere manier contact te maken, niet alleen met ouderen, maar ook met elkaar. Daarnaast maak je jouw bedrijf zichtbaar in de buurt. Er is contact met lokale initiatieven en, bovenal, de ouderen. Tijdens een Danspaleis worden verhalen uitgewisseld ‘over toen’, wordt er gedanst op golden oldies en keert iedereen tenslotte dolenthousiast huiswaarts.

 

Wat is een mooie aanleiding om een feestje te vieren? Je kunt denken aan Kerst, Oud en Nieuw, Valentijn, Moederdag… maar een gewone dinsdagmiddag kan natuurlijk ook! Ben je geïnteresseerd? Neem contact op  via 0626268478 of marleen@hetdanspaleis.com.

 

 

*Bron: Het Nationaal Ouderenfonds

 

Charles Duijff Fotografie

 

De Ladies’ Circle Haarlemmerland (zie foto) gaf een Danspaleis cadeau aan de Wildhoef in Bloemendaal:

‘Eens per jaar ondersteunen wij met de Ladies Circle Haarlemmerland (LC 10) een goed doel. In plaats van geld inzamelen wilden we dit jaar iets ‘doen’. De ervaring van de middag bij de Wildhoef was voor ons roerend mooi, dankbaar, vrolijk en heel bijzonder. Onvergetelijk was het. Voor de ouderen, de mantelzorgers, de verzorgers van de Wildhoef en de ladies van LC10. Een Danspaleis gun je iedereen!’

– Valerie Houben, lid van LC10 en initiatiefnemer van de middag