Hoe ziet een middag met Het Danspaleis eruit?

Fotografie: Jimmy Israel

 

Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier (PD) trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

 

Een middag met Het Danspaleis bestaat uit:

 

Decor: we toveren de ruimte om in een ouderwetse ballroomsetting met een welkomstpoort, tafelaankleding en een omgebouwd platenmeubel waarachter de PlatenDraaier (PD) de platen uit de oude doos tevoorschijn haalt.

 

Muziek: door een uitgebreid muziekarchief spelen we in op alle leeftijden, culturele achtergronden of seksuele geaardheden. In Het Danspaleis is iedereen welkom. Speciale verzoeken kunnen worden ingediend.

 

Dansers: Het Danspaleis komt met 4 tot 6 dansers die niet alleen met de ouderen dansen maar ze ook een luisterend oor bieden. Ze geven de ouderen net dat zetje om de dansvloer op te gaan en (hernieuwde) levenslust te ervaren.

 

Programma: Het Danspaleis maakt gebruik van een programma dat de interactie stimuleert en zorgt voor een kop en een staart. Met onder andere ‘In het Zonnetje’, waarin een bijzondere oudere of vrijwilliger in het zonnetje wordt gezet, en de ‘Favorieten Carrousel’, waarin ter plekke verzoekplaatjes worden gedraaid.

 

Communicatiemiddelen: om bezoekers te werven levert Het Danspaleis flyers en posters aan die dicht bij de belevingswereld van ouderen staan.

 

Een Danspaleis boeken of meer informatie? Neem hiervoor contact op met Marleen Engbersen via

06 262 684 78 of marleen@hetdanspaleis.com.

 

 

< Terug naar ‘Voor jouw zorg- of welzijnsinstelling’