5 mei lancering van podcast Radio Danspaleis

Danspaleis Radio luisteren podcast serie

 

Lancering nieuwe podcast Radio Danspaleis

Dinsdag 5 mei is de eerste aflevering op onze website te beluisteren!

 

We zitten allemaal noodgedwongen thuis, sommigen vrijwel volledig afgesloten van de wereld. De Danspaleizen en Muzieksalons zijn afgelast, maar ondanks de maatregelen komen we tóch naar jullie toe! Want op dinsdag 5 mei lanceren wij onze nieuwe podcast Radio Danspaleis, de nieuwe podcast-serie van Het Danspaleis. Alle bekende en geliefde onderdelen van de Danspaleisformule komen aan bod. De presentatie is in handen van oprichter en welbekende PlatenDraaier Suna Duijf!

 

 

Wat je kunt verwachten van Radio Danspaleis

 

In de nieuwe podcast Radio Danspaleis gaat Suna in gesprek met ouderen over persoonlijke muziekfavorieten, om herinneringen op te halen van vroeger en over hoe het ze nu vergaat, in deze onzekere corona-tijd. Er worden ook gouwe-ouwe hits van weleer gedraaid. Van populaire en veel aangevraagde nummers uit de Danspaleizen tot minder bekende klassiekers. Alles komt voorbij.

 

Natuurlijk ontbreken ook Het Zonnetje en de In Memoriam niet, zoals vaste Danspaleis-bezoekers van ons gewend zijn. Radio Danspaleis is een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door de corona-tijd.

 

 

Zo kun je de podcast Danspaleis Radio beluisteren

 

Elke aflevering zal te beluisteren zijn via onze eigen website, op de pagina van Radio Danspaleis.

Klik hier om de podcast te beluisteren >>

 

 

Vragen over of bijdragen aan de podcast

 

Heb je vragen over onze podcastserie of zou je graag jezelf of een oudere in jouw omgeving willen opgeven als deelnemer aan de show? Stuur dan een mail naar info@hetdanspaleis.com.

 

Om ons te helpen bij de realisatie van Radio Danspaleis, en zo ouderen thuis te bereiken en in beweging te houden ten tijde van corona, zijn wij op zoek naar sponsoren en donateurs. Een eenmalige donatie kun je gemakkelijk via onze website doen. Om je aan te melden als sponsor of partner van de show, kun je het beste contact opnemen met marleen@hetdanspaleis.com.