Vrijwilligers gezocht

Ik hou van dansen en van mensen. Muziek verbindt ons, jong en oud. Het is geweldig om te zien hoe de gasten bij Het Danspaleis genieten van de muziek en de aandacht en dat is wederzijds! – Vrijwilliger Marjon

 

Het Danspaleis werkt met een grote groep enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden en culturele achtergronden verspreid over heel Nederland. 

 

Vrijwilliger bij Het Danspaleis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die van gezelligheid houden, gemakkelijk initiatief nemen, muziek en dansen leuk vinden, en een dienstbare instelling hebben. Je bent iemand die opmerkt als ouderen verlegen zitten om een praatje, of een zetje nodig hebben om te gaan dansen. Je bent sociaalvaardig en vindt het fijn om in teamverband te werken. Uiteraard doe je dit alles samen met andere vrijwilligers en medewerkers van Het Danspaleis. Ervaring in stijldansen is een voordeel maar zeker geen vereiste.

Tijdsindicatie: minimaal één dagdeel per 3 maanden.

 

Vrijwilliger bij Een Praatje en een Plaatje

Ben je een muziekliefhebber, ben je begaan met ouderen, ben je een sociaal dier, kan je zelfstandig werken én woon je in Amsterdam of Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze mobiele huiskamerdisco. Hierbij ga bij een oudere op bezoek met een draagbare platenspeler en met singeltjes met ‘muziek van toen’. Tijdens deze bezoekjes breekt muziek het ijs en vormt het de ingang of leidraad voor een goed gesprek.
Tijdsindicatie: 2 uur om de week voor ongeveer 3 maanden.

 

Vrijwilliger PR

Om ouderen te informeren over Het Danspaleis wordt er geflyerd in de buurt. Heb je zin om op pad te gaan met flyers en posters, wil je nieuwe plekken ontdekken en ouderen warm maken om te komen dansen, meld je dan aan als PR-vrijwilliger.

Tijdsindicatie: afhankelijk van Danspaleis-agenda, 1 à 2 dagdelen per keer. 

 

Wil je meehelpen? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

 

NB. Door een technisch probleem heeft onderstaand aanmeldformulier tot 23 april jl. niet gewerkt. Inmiddels is het probleem gelukkig opgelost. Mocht je nog niets van ons vernomen hebben, gelieve het formulier nogmaals in te vullen. Excuses voor het ongemak!