Dansers en Tafeldames- en heren gezocht

 

Fotografie: Jimmy Israel

 

Het Danspaleis werkt met een grote groep enthousiaste dansers en Tafeldames- en heren van alle leeftijden en culturele achtergronden verspreid over heel Nederland. 

 

Danser bij Het Danspaleis

Wij zijn op zoek naar dansers in Amsterdam, Rotterdam én Eindhoven die van gezelligheid houden, gemakkelijk initiatief nemen, muziek en dansen leuk vinden, en een dienstbare instelling hebben. Je bent iemand die het opmerkt als ouderen verlegen zitten om een praatje, of een zetje nodig hebben om te gaan dansen. Je bent sociaal vaardig en vindt het fijn om in teamverband te werken. Uiteraard doe je dit alles samen met andere dansers en teamleden van Het Danspaleis. Ervaring in stijldansen is een voordeel, maar zeker geen vereiste.

Indicatie tijdsinvestering: minimaal één dagdeel per 3 maanden.

Ik houd van dansen en van mensen. Muziek verbindt ons, jong en oud. Het is geweldig om te zien hoe de gasten bij Het Danspaleis genieten van de muziek en de aandacht en dat is wederzijds!

– Danser Marjon

Tafeldame- of heer bij de Muzieksalon
Ben je een muziekliefhebber, ben je begaan met ouderen, ben je een sociaal dier, én woon je in Amsterdam of Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze knusse ‘ouderen-muziekclub’. In De Muzieksalon ontmoeten deelnemers elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd, gekletst en misschien zelfs wel gedanst. Muziek is ook hier de motor om ouderen in beweging te brengen en te binden. Als tafeldame- of heer assisteer je de PlatenDraaier tijdens de middag. Je legt contact, voert goede gesprekken en nodigt de deelnemers uit om een dansje te wagen.
Indicatie tijdsinvestering: 2 uur om de week voor ongeveer 2 maanden.

 

Bovenstaande functies zijn op vrijwillige basis. Wil je meehelpen? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Of bel naar 06 33306083.

 

 

Het Danspaleis heeft een vrijwilligersprotocol opgesteld. Wil je dat lezen? Klik dan hier.