Geef een Danspaleis cadeau

Van alle 75-plussers in Nederland voelt tussen de vijftig en zestig procent zich eenzaam*. Dat is een schrikbarend aantal. Het Danspaleis voelt zich geroepen hier iets aan te doen. Om zoveel mogelijk ouderen een feestje te bezorgen, te laten dansen, genieten en lachen. Jij en jouw bedrijf kunnen dit bewerkstelligen. Hoe? Door een Danspaleis cadeau te geven aan een verzorgingstehuis bij jou in de buurt. Een unieke kans om een zinvolle bijdrage aan de samenleving te leveren en om echt iets goeds te doen voor de buurt.

 

Iedereen is welkom in Het Danspaleis dus ook buurtbewoners, familieleden, zorgpersoneel en jongeren feesten mee. Er wordt samen gedanst, gepraat en gelachen en dat maakt Het Danspaleis tot een onvergetelijke ervaring. Achteraf ontvang je beeldmateriaal en kan er naar aanleiding daarvan nog eens flink worden nagapraat en genoten.

 

De Ladies’ Circle Haarlemmerland (zie foto) gaf een Danspaleis cadeau aan de Wildhoef in Bloemendaal:

Eens per jaar ondersteunen wij met de Ladies Circle Haarlemmerland (LC 10) een goed doel. In plaats van geld inzamelen wilden we dit jaar iets ‘doen’. De ervaring van de middag bij de Wildhoef was voor ons roerend mooi, dankbaar, vrolijk en heel bijzonder. Onvergetelijk was het. Voor de ouderen, de mantelzorgers, de verzorgers van de Wildhoef en de ladies van LC10. Een Danspaleis gun je iedereen!

– Valerie Houben, lid van LC10 en initiatief nemer van de middag

 

Zoek je een aanleiding om een Danspaleis cadeau te doen, denk dan bijvoorbeeld aan een kerstfeest, nieuwjaarsborrel, Valentijnsfeest of aan Moeder- of Vaderdag.

 

Bij interesse kun je mailen naar Josette de Vroeg (josette@hetdanspaleis.com) of haar bellen op 06 24 50 37 46.

 

*Bron: Het Nationaal Ouderenfonds

 

Charles Duijff Fotografie