Een Praatje en een Plaatje

Vanuit het idee dat iedereen het plezier van muziek moet kunnen ervaren, is Het Danspaleis in 2016 gestart met een nieuwe formule: Een Praatje en een Plaatje. Bij deze mobiele huiskamerdisco gaan buurtbewoners op bezoek bij ouderen met een draagbare platenspeler en een mix met ‘singeltjes van toen’. Wanneer er interesse is, bezoeken ze samen een Danspaleis in de buurt waar ze andere bewoners en vrijwilligers ontmoeten. In 2017 en 2018 kunnen er dankzij FNO en het Oranjefonds 500 nieuwe ouderen in Amsterdam en Rotterdam bezocht worden.

 

Aanmelden

Ken of ben je iemand die het verdient om bezoek te krijgen van onze mobiele huiskamerdisco? En is hij/zij 65-plusser, een muziekliefhebber en zelfstandig wonend in Amsterdam of Rotterdam? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Josette de Vroeg (josette@hetdanspaleis.com – 06 24 50 37 46). Deelname is gratis en vrijblijvend.

 

Benieuwd naar de verhalen van de deelnemers en vrijwilligers van ‘Een Praatje en een Plaatje?’ Bekijk hier de blog.

 

Wil je liever als vrijwilliger aan de slag? Geef jezelf dan hier op.

Of wil je de mobiele huiskamerdisco naar jouw stad, zorginstelling of buurt halen? Neem dan contact op met Josette de Vroeg om de mogelijkheden te bespreken.

 

NB. Door een technisch probleem heeft onderstaand aanmeldformulier tot 23 april jl. niet gewerkt. Inmiddels is het probleem gelukkig opgelost. Mocht je nog niets van ons vernomen hebben, gelieve het formulier nogmaals in te vullen. Excuses voor het ongemak!